Известие

Collapse
No announcement yet.

Индикатор за "Авария светлини"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pioneer
    Първоначално публикувано от Novachev
    Има колеги които са имали същия проблем заради сменени габарити защото на предните габарите крушките струват около 7-9 лв и като сложиш такава от 0,5 лв крушката свети но свети и жълтата лампа.
    При мен не светеше чека когато бях такива крушки за няколко стотинки на предните габарити.
    И аз съм със евтините крушки и нямам грижи. Само от време на време ми светва, но с ритник в бронята изгасва. Просто ми прекъсва едната крушка на номера
    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Днеска докато идвах към работа видях в отражението на колата пред мен, че крушката на късите на десния ми фар е изгоряла. Само че индикащията на таблото не ми светеше. Имате ли идеи защо не свети ?
      Alfa Romeo 156 1.9 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от alekstr Покажи съобщение
        Днеска докато идвах към работа видях в отражението на колата пред мен, че крушката на късите на десния ми фар е изгоряла. Само че индикащията на таблото не ми светеше. Имате ли идеи защо не свети ?
        имаме
        така е
        не проверява къси дълги и прочее
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от 50 cent Покажи съобщение
          И аз съм със евтините крушки и нямам грижи. Само от време на време ми светва, но с ритник в бронята изгасва. Просто ми прекъсва едната крушка на номера
          Що я риташ,имате достатъчно дупки? Аз така я "лекувам" моята на номера - светне индикатара и целя първата дупка и готово. Нямам грижи-дупки колкото искаш
          Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
          Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            имаме
            така е
            не проверява къси дълги и прочее
            Ясно бях почнал вече да си мисля кво ли не...
            ( така е с новобранците )
            Alfa Romeo 156 1.9 JTD '99

Comment

Добре де,аз я взех с изгорял габарит преден,смених с крушка от 1лв и пак ми свети инспекцията,а всичко друго свети.Разбрах,трябва да сложа от 10лв и ще спре да свети....каква е тая простия бе....ебаси,са сигурно трябва да отида в спец. магазин за Алфа и да дам 10лв за габаритче...леле не е истина.Каква е такава па разлика в съпротивленията бе,че струва 9лв разлика
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
              Alfa Romeo 33

Comment

Разликата е във ватовете - оригиналната е 6 вт.а обикновените 3или5вт.
                Оригиналните са халогенни.И не са чак 10лв. има на Осрам за 3лв.
                Поне моите за толкова ги купих.
                Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщение
                  Разликата е във ватовете - оригиналната е 6 вт.а обикновените 3или5вт.
                  Оригиналните са халогенни.И не са чак 10лв. има на Осрам за 3лв.
                  Поне моите за толкова ги купих.
                  Ааа така става ,наистина крушката която взех е 4вата.
                  3лв това е цена,че вече ми писна за спекулативно и незаслужено скъпи части.Неможе 10 крушки да ти струват горен носач,колкото и качествени да са те.
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                  Alfa Romeo 33

Comment

Working...
                  X